Waarom met ons in zee gaan?

  • Omdat u – net als wij – wil bouwen aan een betere toekomst voor onze planeet.

  • Omdat u – net als wij – strategisch wil samenwerken met alle actoren uit de maatschappelijke vijfhoek. Want inzicht krijgen in- en bouwen aan een duurzame wereld kan enkel als we elkaar begrijpen en samenwerken!

  • Omdat u – net als wij – uw schouders wil zetten onder gemeenschappelijke uitdagingen, zowel op sociaal, maatschappelijk als economisch en ecologisch vlak.

  • Omdat u – net als wij – gelooft dat het inzetten van creativiteit verbindend werkt.

  • Omdat u er – net als wij – van overtuigd bent dat de hedendaagse problematieken met een open blik en vanuit een positieve ingesteldheid moeten benaderd worden.

Hoe kan het IOBZ u betoveren?

Het werkveld van IOBZ situeert zich daar waar kunst, economie en wetenschap elkaar ontmoeten. Vanuit ons unieke narratief brengen we niet enkel verwondering en schoonheid maar zetten we mensen aan tot nadenken en motiveren we ze om actie te ondernemen. 

Met onze creatieve interventies met een boodschap weten we steevast mensen, organisaties en bedrijven te inspireren, te enthousiasmeren én – indien nodig – te sensibiliseren. 

Als curator van uw evenement brengt het IOBZ niet enkel eigen expertise en die van onze partners binnen in uw organisatie maar denken we ook mee over hoe we op een artistieke manier vorm kunnen geven aan uw inhoudelijk discours. Van het organiseren van lezingen en workshops over het creëren van participatieve events tot het bedenken en uitwerken van cross-mediale projecten en initiatieven.

We vallen hiervoor terug op een flinke portie grenzeloze creativiteit en schakelen indien nodig ons creatief lab in. Een schoongewassen team van kunstenaars, redacteurs, scenaristen, regisseurs en graphic designers. Kortom, een schatkamer aan creatieve know-how als het gaat over het maken van audiovisuele, literaire en beeldende producties of het brengen van podcastreeksen!